Spaarneborgh Heemstede makelaar

Spaarneborgh HeemstedeSpaarneborgh, of in de omgeving "De Apenrots"; Waar twee specialismen samen komen als u een makelaar zoekt voor de verkoop of koop van een appartement. Het complex is verdeelt over drie lanen, de Bartoklaan, de Offenbachlaan en de Ravellaan.

Heemstede makelaardij; Is van oudsher specialist in het goed verkopen van woningen in Heemstede en voormalig Heemstede (Haarlem-Zuid). Wilt u uw appartement verkopen zonder uitzicht op water, kies dan voor Heemstede makelaardij.
AAN WATER WONEN; Inmiddels is dit specialisme niet meer weg te denken in de huizenmarkt en makelaardij in Heemstede, Haarlem en de gemeente Bloemendaal. Wij verkopen graag uw woning aan het water en zijn pro-actief in de aankoop begeleiding van woningen aan water. Bel ons op 023 - 529 57 59

Spaarneborgh ligt prachtig tegen de Heemsteedse componisten buurt, het Spaarne, het Heemsteeds kanaal en de weilanden rond Hageveld. Hierdoor hebben de bewoners vanaf hun royale terrassen prachtig uitzicht. Er zijn met enige regelmaat appartementen te koop, 2-kamer appartementen,3-kamer appartementen en 4-kamer appartementen. Wij zijn zeer goed ingevoerd in het appartementencomplex en weten wanneer er een te koop komt.

Alle appartementen hebben een mooi terras, velen op het zuiden en op het oosten, een paar op het westen en er zijn een paar appartementen die meer dan een terras hebben.

De bewoners ervaren het als een genot om hier te mogen wonen.

Wij verkopen uw appartement in Spaarneborgh graag en goed.

Op deze
pagina ziet u een overzicht van te koop staande appartementen in Spaarneborgh.